Kan du anbefale IMS Byg & Anlæg

Herunder kan du læse vores seneste anbefalinger.

Hvis du er en af vores tilfredse kunder, vil vi blive glade for din anbefaling.

På forhånd mange tak!

Rating: 5

21 Tanker om “Giv en anbefaling”

 • Ombygning af sommerhus
  Vi fik ombygget den gamle garage til et disponibelt rum. Isam har også udført andre småopgaver for os. Det er altid rigtig pænt arbejde og vi er meget glade for resultatet.

  Rating: 5
 • Perfekt samarbejde. Jeg har de sidste par måneder fået skiftet gulv i sommerhuset, isoleret væggene og skiftet vinduer og døre. Isam er super sød, svarer altid når man skriver, også når man skriver besked nr. 14 på en dag. Han sendte løbende billeder, så jeg kunne følge med i projektet. Jeg vil helt klart anbefale IMS Byg og Anlæg til andre. Tusinde tak Isam og Crew, jeg er mere end tilfreds med det foreløbige resultat og kvaliteten af jeres arbejde. Vi ses igen om et par måneder ?

  Rating: 5
 • Perfekt udført opgave!
  Ims Byg Og Anlæg skiftede døre og vinduer i mit sommerhus og jeg tror faktisk aldrig jeg har mødt så tillidsfuld og dygtig en håndværker!
  Isam holder hvad han lover, er utrolig sympatisk og han var rigtig god til at forklare og spørge ind til alt under forløbet, så han var sikker på resultatet blev som jeg ønskede.
  På selve håndværket i opgaven er der ikke en eneste finger at sætte.
  Alle døre og vinduer er monteret perfekt og al finish er bare så gennemført og flot!
  De varmeste anbefalinger herfra og bruger 100 % Ims Byg Og Anlæg igen til foråret når jeg skal have lagt terrasse!

 • Loft til kip og havedør
  Vi kontaktede Isam og Ims byg & anlæg da vi i nyt hus skulle have slået to værelser sammen, loft og vægge skulle ned og der skulle være loft til kip. Vindue skulle udskiftes med havedør.
  Isam har været fantastisk serviceminded og fleksibel fra start til slut. Al henvendelse er besvaret super hurtigt – endda på skæve tider af døgnet. Arbejdet er udført omhyggeligt og til stor tilfredshed. Vi oplevede en stor arbejdsglæde og utrolig god tone medarbejderne imellem. Vi havde en super god og positiv dialog og Isam havde altid overskud til at lytte og give råd. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Vi kan kun anbefale Isam og Ims byg & anlæg på det varmeste. Vi vender bestemt tilbage ved behov.

  Rating: 5
 • Renovering af 1. Sal
  Vi har netop fået renoveret vores 1. Sals lejlighed på vores gård og har været super glade for vi valgte IMS. Isam er professionel og har styr på tingene. På trods af ekstra arbejde fordi gulvkonstruktionen skulle laves om, selv dette løste han uden problemer og med det samme.
  Vi kan klart anbefale IMS til andre.

  Rating: 5
 • Nyt vindue og gipslofter
  Vi har fået sat gipslofter op i hele stueetagen og fået skiftet det ene vindue i stuen. Alt arbejde blev udført lige efter vores ønsker og med et serviceniveau helt i top. Isam er dygtig og detaljeorienteret og jeg vil varmt anbefale ham til venner og familie.

  Rating: 5
 • Vi har fået lavet nyt skur i Hornbæk, og er så glade for det. Vi har ikke til stede under byggeprojektet da vi bor i København til dagligt. Men blev så glade da vi kom forbi huset og så vores flotte nye skur stå færdigt tidligere end vi forventede.
  Vi kan klart anbefale Ims byg til andre, samt bruge ham igen i fremtiden.

  Rating: 5
 • Gipsvægge, gulv og vindue
  Isam og kompagnon hjalp os med at få vores hus klart til indflytning – et par gipsvægge med døre og så var der to værelser mere. Gulve i gang og tre andre værelser. Samt skift af et par vinduer. Hertil et par mindre småopgaver. Alting udført rigtig fint og kan varmt anbefale Isam.

  Rating: 5
 • Opgave der skulle udføres , nye døre/ vinduer og træ fasade på sommerhus. Vi havde en god dialog om opgaven og udførelsen af opgaven. Godt tilbud og aftalen om opgaven blev udførelse til den planlagte tid , alle aftaler blev overholdt. Super flot udført arbejde , og jeg er meget glad for resultatet , noget jeg vil glæde mig over når jeg er i sommerhuset.

  Rating: 5
 • Vi er meget glade for, at vi valgte IMS byg i forbindelse med renovation af stueetagen. Vi har haft fornøjelsen af at være hjemme og se rigtig dygtige håndværkere, snarrådigt og professionelt, finde funktionelle og flotte løsninger til alt fra gulv til loft og ikke mindst et ualmindelig genstridigt loftintegreret emfang. Absolut fremragende håndværk og kundesamarbejde, som vi varmt kan anbefale.

  Rating: 5
 • Opsætning af nyt køkken
  Super arbejde udført.
  Køkkenet står snorelige, trods flere udfordringer med et skævt gulv.
  Ligeledes har vi fået lavet et nedsænket loft i køkkenet. Også dette er lavet til vores fulde tilfredshed.
  Vi har brugt IMS til mange opgaver efterhånden og bliver aldrig skuffet.
  Vi Bruger også IMS næste gange og kan på det varmeste anbefale andre at bruge ham.

  Rating: 5
 • Nyt 50m2 gulv inkl. isol
  Isam gennemgik opgaven, kom med gode ændrings- og forbedringsforslag og kom med et godt tilbud. Såsnart det var muligt påbegyndte IMS byg opgaven. Isam og kollega var udførte et godt stykke arbejde. Det var en fornøjelse at se dem samarbejde, kommunikere og med hurtigt fremskridt. Arbejdet skred frem i henhold til den aftalte tidsplan. Jeg var meget glad for deres indsats og rummelighed og positive indstilling samt al den ekstra hjælp med diverse små og større forefaldende opgaver ?
  Jeg kan helt klart anbefale IMS Byg. Jeg vil i alt fald bestræbe mig på at hyre IMS Byg næste gang jeg skal have tømmerarbejde.
  Tak!

  Rating: 5
 • isolering og nye lofter
  Kontaktede IMS byg for at få isoloeret 2 værelser og herfter lavet nye lofter. Rigtig godt arbejde og leveret til tiden.

  Rating: 5
 • Nye døre/gulv
  Jeg fik udskiftet alle døre indenfor (7 stk). Derudover fik jeg lavet gulvet 2 steder. Ims byg er utrolig professionelle og tog opgaverne med et smil. Var overrasket over hvor grundig de var med alle detaljer.

  Rating: 5
 • Tilbygning og havelåge.
  Isam har lavet en meget flot tilbygning og indgangsparti. Han har gjort meget ud af detaljer og finish.
  Arbejdet er udført til vores fulde tilfredshed.
  Han får vores bedste anbefaling.

  Rating: 5
 • Gulv, fodpanel, indfat
  Jeg har fået IMS Byg til at lægge mit nye Tarkett Heritage Old Eg. Allerede fra start kunne jeg se en stor grundighed for at få alle detaljerne til at blive helt perfekte. Det gælder fx skæringer rundt om vandrør. IMS Byg gør meget ud af at det færdige resultat bliver helt perfekt. Der bliver tænkt en ekstra gang over tingene, hvilket afspejles i resultatet. Vi er meget tilfredse med resultatet og føler os rigtig godt behandlet. Fra start til slut har der været en god dialog, hvor vi har følt os i trygge og kompetente hænder. Et særligt eksempel på en ekstra omtanke var anvendelse at nye hvide bommuldshansker ved montering af indfatninger. Det gjorde, at den færdigmalede lejlighed undgik sorte fingre. For IMS Byg var dette blot en naturlig selvfølgelighed. Slutteligt vil jeg sige, at vi er ekstremt perfektionistiske, hvorfor disse rosende ord kommer fra en af de vel nok mest perfektionistiske kunder. Vi sender vores varmeste anbefalinger af IMS Byg.

  Rating: 5
 • Nyt raftehegn
  IMS byg har lavet et 85m langt raftehegn ved vort sommerhus i Gilleleje. Arbejdet blev udført til aftalt tid optil en fornuftig pris.
  Alt i en positiv dialog med os.
  Vi kan give Isam og hans firma den varmeste anbefaling.

  Rating: 5
 • Nyt tag og div. Opgaver
  Kan kun varmt anbefale ims byg. Kommer til aftalt tid, HVER GANG, laver et perfekt stykke arbejde og til en god og rimelig pris, har anbefalet firmaet til venner og bekendte, som har samme opfattelse som os. Rigtig dygtig håndværker:-)

  Rating: 5
 • Jeg skulle have lavet en ny dør til en garage. kontaktede Ims. Fik en rigtig god og nærværende betjening og flot arbejde. Anbefaler gerne Ims Byg

  Rating: 4
 • Vinduer og dører
  Vi fik udskiftet alle udvendige dører og vinduer, samt indvendige døre. Da det hele ankom, blev det udskiftet med det samme. Og han gik ikke før vi var tilfredse. Så super god service. Og kvaliteten iorden. Har anbefalet ham til alle jeg kender . Det er ikke sidste gang vi bruger ham. Tak for hjælpen ?

  Rating: 5
 • Terrasse m. sandkasse
  IMS hjalp os med at få bygget en terrasse med indbygget sandkasse.. Resultatet var langt bedre end forventet, og tømreren var ret høflig og imødekommende på trods af vores ubeslutsomhed undervejs hvor vi fik lavet forandringer.. prisen var fornuftig og han var god til at rydde op efter arbejdet..

  Kan klart anbefale ham

  Rating: 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *