Brolægning
Kører hele sjælland

Kontakt os

IMS Byg og Anlæg

Vi overholder vores aftaler

Brolægning i hele Nordsjælland og København. Ring i dag, så vi kan lave en aftale.

Ny indkørsel, ny fliseterrasse eller nye gangstier? IMS Byg & Anlæg sørger for brolægning og belægning omkring dit hus og i din have.
Isam Shahin har udover sin erfaring og uddannelse som tømrer, arbejdet 4 ½ år som brolægger. Desuden har vi et godt fast samarbejde med en dygtig brolægger. Vi påtager os derfor alle opgaver inden for brolægning. Det gælder f.eks. anlæg af fliseterrasser, indkørsler, og belægning på stier i haven og omkring huset.
En af vores styrker er, at vi er gode til totalentrepriser. Ønsker du f.eks. en samlet løsning med ny carport og ny indkørsel, eller en overdækket fliseterrasse, så tager vi os af hele projektet. Det skaber sammenhæng i dit byggeri- og anlægsprojekt, og sammenhæng i byggeprocessen.
Vi arbejder med betonsten, brosten og chaussésten, samt naturligvis alle former for kantsten. Derudover har vi ekspertise indenfor andre former for belægning. Der er mange spændende muligheder med forskellige materialer, mønstre og nuancer. Vi vejleder dig altid gerne, så du får en flot løsning, som også har den rette bæreevne til formålet.

Kontakt

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Din lokale tømrermester

Vi leverer bæredygtig kvalitet

Alle kan bidrage til en mere bæredygtig verden. Vi har miljøhensyn med i vores anbefalinger til dig, så du kan bygge bæredygtigt, blandt andet med FSC-certificeret træ fra bæredygtig skovdrift.

Tømrer i Nordsjælland

Vi tilbyder alt indvendigt tømrer- og snedkerarbejde. Uanset om det er gulvlægning, udskiftning af indvendige døre, opsætning af nyt køkken eller skillevægge, eller små opgaver som fodpaneler, lysninger, indfatninger, mv. så er IMS Byg & Anlæg parat til at hjælpe dig med opgaven.

IMS Byg og Anlæg

Ibisvej 4
3120 Dronningmølle

Følg os på Facebook