Tilbygning
I Nordsjælland og resten af sjælland

Kontakt os

IMS Byg og Anlæg

Din lokale tømrer

Trænger du til mere plads i din bolig? Så er IMS Byg & Anlæg klar til at bygge en tilbygning for dig!

Flere værelser, et ekstra badeværelse, en større stue, et værksted eller en udestue? Vi sørger for, at du får god plads til lige netop dine behov.
Første skridt er et indledende møde, hvor vi lytter til dine ønsker og behov.
Hvis du endnu ikke er så afklaret med, hvilken løsning du skal vælge, kan vi tilbyde dig at komme med flere løsningsforslag i form af skitser, plantegninger og beregninger. Vi har gode samarbejder med såvel arkitekter som ingeniører. Vi påtager os også at søge om byggetilladelse fra kommunen.
Når løsningen ligger fast, går vi i gang med opgaverne ud fra en nøje tilrettelagt plan, som sikrer en smidig og effektiv byggeproces. Vi har dels et fast team af håndværkere fra forskellige fag, som vi kender godt, og dels erfaring med at tilrettelægge og koordinere større byggesager.
Derfor tager vi os også af hele projektet fra udgravning og støbning af fundament, til din tilbygning står færdig med præcis det udtryk og den stil, du har drømt om.
Vi bygger tilbygninger i hele Nordsjælland og København. Ring i dag, hvis du ønsker god kvalitet, effektiv styring og ordentligt håndværk til en fornuftig pris.

Kontakt

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Din lokale tømrer og murer

  Vi leverer bæredygtig kvalitet

  Alle kan bidrage til en mere bæredygtig verden. Vi har miljøhensyn med i vores anbefalinger til dig, så du kan bygge bæredygtigt, blandt andet med FSC-certificeret træ fra bæredygtig skovdrift.

  Tømrer og murer i Nordsjælland

  Vi tilbyder alt indvendigt tømrer- og murerarbejde. Uanset om det er gulvlægning, udskiftning af indvendige døre, opsætning af nyt køkken eller skillevægge, eller små opgaver som fodpaneler, lysninger, indfatninger, mv. så er IMS Byg & Anlæg parat til at hjælpe dig med opgaven.

  IMS Byg og Anlæg ApS

  Ibisvej 4
  3120 Dronningmølle

  Cvr: 44152762

  Følg os på Facebook