IMS Byg og Anlæg

Om os

 

Det er lysten, der driver værket i IMS Byg & Anlæg. At levere et stykke godt udført håndværk er en passion for os.

Isam Shahin, som ejer IMS Byg & Anlæg, blev udlært tømrer i 2010 og startede virksomheden i 2015. Vi har adresse i Dronningmølle i Nordsjælland, så de fleste af vores kunder bor i Nordsjælland. Du er dog også velkommen til at kontakte os med opgaver, hvis du bor i København eller andet steds inden for rimelig køretid.

De væsentligste værdier for IMS Byg & Anlæg er omhyggelighed og grundighed, samt en stor faglig glæde og stolthed.

Grundigt arbejde og god dialog med kunderne

Det er vigtigt for os at aflevere smukt håndværk, du kan glæde dig over i mange år frem. Derfor kører vi heller ikke, før der er fuld tilfredshed med arbejdet, og alle detaljer er på plads.

Du skal desuden have en god oplevelse, når du hyrer IMS Byg & Anlæg til dit byggeprojekt. Vi er imødekommende og lægger vægt på den gode dialog. Vi lytter til dine ønsker, vejleder dig grundigt og fortæller, hvad der skal ske, før vi går i gang. På den måde afstemmer vi løbende alt med dig og udfører opgaven i overensstemmelse med dine ønsker og behov.

Vores tilbud er komplette og indeholder alt forudsigeligt. Endelig er vi fleksible, og arbejder gerne på skæve tidspunkter.

Har du brug for en dygtig samarbejdspartner til dit byggeri? Et tømrerfirma, som overholder aftaler og leverer godt, solidt og grundigt arbejde? Så er IMS Byg & Anlæg det rette valg for dig.

Kontakt

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Din lokale tømrer og murer

  Vi leverer bæredygtig kvalitet

  Alle kan bidrage til en mere bæredygtig verden. Vi har miljøhensyn med i vores anbefalinger til dig, så du kan bygge bæredygtigt, blandt andet med FSC-certificeret træ fra bæredygtig skovdrift.

  Tømrer og murer i Nordsjælland

  Vi tilbyder alt indvendigt tømrer- og murerarbejde. Uanset om det er gulvlægning, udskiftning af indvendige døre, opsætning af nyt køkken eller skillevægge, eller små opgaver som fodpaneler, lysninger, indfatninger, mv. så er IMS Byg & Anlæg parat til at hjælpe dig med opgaven.

  IMS Byg og Anlæg ApS

  Ibisvej 4
  3120 Dronningmølle

  Cvr: 44152762

  Følg os på Facebook