Om IMS Byg & Anlæg

Har du brug for en tømrer, snedker eller brolægger, som overholder aftaler og leverer godt, solidt og grundigt arbejde? Så er IMS Byg & Anlæg det rette valg for dig.

IMS Byg & Anlæg påtager sig både små og store opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget, samt alt inden for brolægning. Vi kan i kraft af gode samarbejdspartnere tilbyde hovedentreprise, såsom nybyggeri, tilbygninger og større renoveringsarbejder.

Det er lysten, der driver værket i IMS Byg & Anlæg. Det omhyggelige arbejde er en passion for os. Isam Shahin, som ejer IMS Byg & Anlæg, blev udlært tømrer i 2010 og startede virksomheden i 2015. De væsentligste værdier i virksomheden er omhyggelighed og grundighed, samt en stor faglig glæde og stolthed.

Grundigt arbejde og god dialog med kunderne

Det er vigtigt for os at aflevere et pænt stykke arbejde. Derfor kører vi ikke, før der er fuld tilfredshed med arbejdet, og vi har ryddet pænt op efter os.

Alle vores kunder skal have en god oplevelse med IMS Byg & Anlæg. Vi er imødekommende og lægger vægt på en god dialog, hvor vi fortæller, hvad der skal ske, før vi går i gang. Dermed afstemmer vi løbende alt med kunden og udfører opgaven i overensstemmelse med dennes ønsker og behov.

Vores tilbud er desuden komplette og indeholder alt forudsigeligt. Endelig er vi fleksible, og arbejder gerne på skæve tidspunkter.