Døre & Vinduer
Kører hele sjælland

Kontakt os

IMS Byg og Anlæg

Din lokale tømrer

IMS Byg & Anlæg påtager sig alle opgaver inden for døre og vinduer.

Der er mange gode grunde til at skifte de gamle vinduer og døre ud med nye. Utæthed, råd, varmeregningen eller bare et ønske om at opgradere husets udseende og stil til et tidssvarende udtryk.
Med nye energibesparende vinduer og døre gør du på én gang noget godt for klimaet, dit energiregnskab og vedligeholdelsen af dit hus.
Vores erfaring kommer dig til gode, når du skal vælge løsninger. Vi anbefaler gerne danskproducerede kvalitetsprodukter af mærket Rationel. Rationel har fokus på kvalitet, godt indeklima og bæredygtig produktion. De bruger FSC-certificeret træ, som er fremstillet ved bæredygtig skovdrift, og lægger vægt på genanvendelse af materialerne. Hvis du ønsker produkter af et andet mærke, finder vi naturligvis også ud af det.
Vi sørger for alle opmålinger og bestiller de aftalte produkter hjem i de rette størrelser.
Vi tager os naturligvis også af indvendige døre, terrassedøre, glaspartier, tagvinduer, ligesom vi laver hul til et vindue eller en dør, hvor der tidligere var en lukket mur.
Som altid leverer vi hele pakken, uanset om der skal flere håndværkere på banen eller ej.
Alt inden for døre og vinduer i Nordsjælland og København. Kontakt os gerne!

Kontakt

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Din lokale tømrer og murer

  Vi leverer bæredygtig kvalitet

  Alle kan bidrage til en mere bæredygtig verden. Vi har miljøhensyn med i vores anbefalinger til dig, så du kan bygge bæredygtigt, blandt andet med FSC-certificeret træ fra bæredygtig skovdrift.

  Tømrer og murer i Nordsjælland

  Vi tilbyder alt indvendigt tømrer- og murerarbejde. Uanset om det er gulvlægning, udskiftning af indvendige døre, opsætning af nyt køkken eller skillevægge, eller små opgaver som fodpaneler, lysninger, indfatninger, mv. så er IMS Byg & Anlæg parat til at hjælpe dig med opgaven.

  IMS Byg og Anlæg ApS

  Ibisvej 4
  3120 Dronningmølle

  Cvr: 44152762

  Følg os på Facebook