Murerarbejde
Kører hele sjælland

Kontakt os

IMS Byg og Anlæg

Vi overholder vores aftaler

Murerarbejde i hele Nordsjælland og København. Ring i dag, så vi kan lave en aftale.

Hos IMS Byg og Anlæg tilbyder vi fra oktober 2020 alt inden for murerarbejde på hele Sjælland. Både store og små opgaver løses til perfektion af professionel murer.

Vi har nemlig fastansat en dygtig og erfaren murer, som i mange år har været selvstændig murermester. Dermed kan vi fremover tilbyde totalentrepriser med sikkerhed for, at vi altid har adgang til en murer ’in house’.

Skal du have lavet en tilbygning, have bygget om eller totalrenoveret huset, så er det en stor fordel for dig, at vi både har professionelle tømrer- og murerkompetencer. Det giver en smidig og effektiv byggeproces.

Med en fastansat murer påtager vi os også alle almindelige mureropgaver og forefaldende murerarbejde.  Det gælder alt fra lægning af flisegulvet i entréen til pudsning af facaden på dit hus.

Inden for murerarbejde tilbyder vi blandt andet:

 • Badeværelser, nyt badeværelse eller renovering af det gamle.
 • Flisearbejde på badeværelset, i køkkenet og i forbindelse med flisegulve (med og uden etablering af gulvvarme).
 • Murerarbejde, opmuring i forbindelse med tilbygninger, mv.
 • Facaderenovering, herunder pudsning, vandskuring, omfugning og reparation af sætningsskader.
 • Gasbeton og mursten til indvendige vægge.
 • Støbning af fundamenter, f.eks. til en tilbygning, carport, et orangeri eller noget helt fjerde.

Ingen opgaver er for små.

Uanset om det gælder pudsning af en sokkel eller byggeri af en hel tilbygning, så sætter vi en ære i at levere godt og solidt murerarbejde. Murerarbejde, som både vi selv og du som kunde kan være stolt af og godt tilfreds med både her og nu og på den lange bane.

Kontakt IMS Byg og Anlæg, når du har en mureropgave, en tømreropgave eller en totalentreprise et hvilket som helst sted på Sjælland! Så sætter vi med glæde en aftale i kalenderen, hvor vi kan besøge dig, høre mere om dine ønsker, og se nærmere på opgaven.

 

Kontakt

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Din lokale tømrer og murer

  Vi leverer bæredygtig kvalitet

  Alle kan bidrage til en mere bæredygtig verden. Vi har miljøhensyn med i vores anbefalinger til dig, så du kan bygge bæredygtigt, blandt andet med FSC-certificeret træ fra bæredygtig skovdrift.

  Tømrer og murer i Nordsjælland

  Vi tilbyder alt indvendigt tømrer- og murerarbejde. Uanset om det er gulvlægning, udskiftning af indvendige døre, opsætning af nyt køkken eller skillevægge, eller små opgaver som fodpaneler, lysninger, indfatninger, mv. så er IMS Byg & Anlæg parat til at hjælpe dig med opgaven.

  IMS Byg og Anlæg ApS

  Ibisvej 4
  3120 Dronningmølle

  Cvr: 44152762

  Følg os på Facebook