Træterrasser
i Nordsjælland

Kontakt os

IMS Byg og Anlæg

Din lokale tømrer

Hvis du er i tvivl om løsningen, bidrager vi gerne med inspiration og skitser til løsninger, der opfylder dine behov og ønsker.

Har du planer om en ny træterrasse til dit hus eller dit sommerhus i Nordsjælland? Så er du havnet på den rette side. IMS Byg & Anlæg bygger træterrasser til enhver smag og af enhver tænkelig slags.

 

Vi bygger terrasser i alle former for træ. Vi anbefaler gerne vores kunder at anvende hårdt træ til deres terrasse, så de får en langtidsholdbar løsning med materialer af høj kvalitet. Desuden bruger vi FSC-certificeret træ, som er fremstillet med bæredygtig skovdrift. Dermed får du et fremragende produkt, som ovenikøbet er med til at gøre verden til et bedre sted.

Din terrasse kan fremstilles præcis, som du ønsker den. Skal den hæves over jorden og forsynes med en trappe ned til haven? Skal den bygges i flere niveauer, med siddepladser eller med overdækning? Alt kan lade sig gøre.

Vi bygger din træterrasse i Nordsjælland eller København. God kvalitet i såvel materialer som udførelse! Kontakt os med det samme, så vi kan høre mere om din opgave!

Kontakt

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Din lokale tømrer og murer

  Vi leverer bæredygtig kvalitet

  Alle kan bidrage til en mere bæredygtig verden. Vi har miljøhensyn med i vores anbefalinger til dig, så du kan bygge bæredygtigt, blandt andet med FSC-certificeret træ fra bæredygtig skovdrift.

  Tømrer og murer i Nordsjælland

  Vi tilbyder alt indvendigt tømrer- og murerarbejde. Uanset om det er gulvlægning, udskiftning af indvendige døre, opsætning af nyt køkken eller skillevægge, eller små opgaver som fodpaneler, lysninger, indfatninger, mv. så er IMS Byg & Anlæg parat til at hjælpe dig med opgaven.

  IMS Byg og Anlæg ApS

  Ibisvej 4
  3120 Dronningmølle

  Cvr: 44152762

  Følg os på Facebook